Arxiu mensual: desembre de 2012

Campionat CEAT de curses de muntanya

Bones a tots;

Últimament el Centre Excursionista Torelló i el Club Atlètic Torelló , han mantingut diversos contactes per tal de poder establir col.laboracions entre les dues entitats i poder-nos ajudar mútuament, una de les activitats “comunes” de les dues entitats són les curses  de muntanya i marxes de resistència. Amb l’objectiu de potenciar la participació en aquest tipus d’esdeveniments neix el El campionat social CET-CAT,
Continua llegint

Pels Camins dels Matxos 2013

Ja tenim data… apunteu…21/04/2013 .

Aquesta és la data oficial dels matxos 2013. L’intenció és obrir inscripcions a mitjans de febrer… ja us anirem informant..

Si ho desitjeu podeu seguir totes les novetats a : http://www.facebook.com/PelsCaminsdelsMatxos.

Salut i Kms.!!!

 

Llicències federatives 2013

Bones soci,

LLICÈNCIES FEDERATIVES 2013:

Per tal de preparar la tramitació de federatives per l’any que bé, et passem el calendari de modificacions i les dates de cobrament.

  •  Fins al 22 de novembre: Actualització de dades personals, bancàries, elecció de modalitat… etc. Pots actualitzar les teves dades a la seu social cada dijous de 21:00 a 22:00, o via mail a: centreexcursionistatorello@gmail.com.
  •  Fins al 6 de desembre: El Cobrament de la llicència federativa + quota de soci (15€). Si no ens has donat les teves dades bancàries, passa pel centre abans d’aquesta data.
  • A partir del 15 de Gener: Recollida de llicències.

Preus llicències federatives

 

Arranquem…. si o no ?

Hola,

Fa molt de temps que tenim la pàgina del CET, parada… encara que sigui a mitges… i a pota coixa intenem arrencar-ho…

Mirarem de millorar-ho…

Salut a tots…