Arxiu mensual: gener de 2013

Lluna plena i neu…

Aquest dissabte és lluna plena, Ohhhh que romàntic, naro niaro naro niaro…(això vol dir musica de violí). Una de les tradicions hivernals per lluna plena es pujar la tosa de tarda, per les pistes de Masella, fer un got/sopar al refugi del niu de l’àliga, i baixar esquiant quan es faci de nit.

dpc_9115

Continua llegint

Rànquing CEAT – 1ra cursa – Moià

Diumenge dia 13 vàrem encetar el Rànquing CEAT. Moià va rebre els 15 corredors del CET amb una boira severa i una fina pluja que en algun moment donava la sensació de ser aiguaneu. Tot i la meteorologia adversa, els corredors van gaudir de molt bon ambient i d’un recorregut variat i interessant.

Pel que fa a la vessant purament esportiva, hem d’admetre que els del CAT van estar més ràpids i comencen encapçalant el Rànquing. Va, animeu-vos a participar a les properes proves puntuables! La següent serà el dia 17 de febrer a Campdevànol.

 Classificació Rànquing CEAT

Foto gentilesa:
http://www.pepcampa.com/fotos/2turons2013

 

Matxos 2013 i UTMB 2014

Hola,

Pels Camins dels Matxos 2013 serà proba qualificativa per la Ultra Trail del Mont Blanc 2014, amb 2 punts.

Alerta. Només qualifiquen aquells marxadors que finalitzin el recorregut llarg de 62 Kms.

CourseQualificative2014

 

Campionat CEAT de curses de muntanya

Bones a tots;

Últimament el Centre Excursionista Torelló i el Club Atlètic Torelló , han mantingut diversos contactes per tal de poder establir col.laboracions entre les dues entitats i poder-nos ajudar mútuament, una de les activitats “comunes” de les dues entitats són les curses  de muntanya i marxes de resistència. Amb l’objectiu de potenciar la participació en aquest tipus d’esdeveniments neix el El campionat social CET-CAT,
Continua llegint