Arxiu mensual: juny de 2015

Sortida familiar a la Font de les Donzelles

El passat diumenge 14 al CET va portar la primera sortida familiar.

Tot va començar a les 9h del matí on ens van trobar davant del local social. Vam organitzar cotxes i ens vam dirigir fins als peus de Sant Salvador per començar la nostra excursió.

Per tal de dinamitzar la caminada als més petits els hi vam proposar un repte que consistia en identificar, a partir de les fulles, un seguit d’arbres.

La primera parada va ser a dalt a Sant Salvador, on vam menjar una mica de coca i fuet. Seguidament vam dirigir-nos cap a la Font de les Donzelles tot visitant unes antigues baumes. Ens va cridar l’atenció unes pedres que semblaven caigudes del cel que vam trobar a mig camí.

Poc després de St. Salvador.

Ens va fer un dia esplèndid.

Ens va fer un dia esplèndid.

Aquesta és una mostra de les curioses roques que vam trobar enming de la marga. Algun geòleg a la sala?

A les Baumes de Serinyà.

DSC_0328

Mengem i bevem una mica, un cop arribats a la Font de les Donzelles.

DSC_0331

Foto de grup abans d’enfilar un altre cop el camí de tornada.

Finalment arribats a la font vam recuperar forces tot jugant amb l’aigua per després enfilar la forta pujada que ens va permetre escurçar el recorregut.

Abans de les 2 del migdia tornavem a ser a Sant Salvador on vam poder omplir un altre cop de la desitjada i faltada aigua.

L’excursió va acabar mitja hora després arrivant al cotxe on tots el petits peró Grans excursionistes van tenir un premi per l’esforç fet.

Fins la pròxima.

Text de Lambert Guix