El Centre i els serveis

Centre Excursionista Torelló
Centre Civic
C/ Nuria, 91
08570 TORELLÓ
Horari obertura local: Dimecres 19:30 a 21:00

Tarifes

La tarifa de soci és de 15 € anuals.
Els socis menors de 14 anys estan exempts de pagar aquesta quota.
Per associar-vos, podeu venir al local social dins els horaris d’obertura, o enviar-nos un email demanant el formulari.

Llicències federatives

Al CET tramitem les llicències federatives de muntanya a tots els socis que així ho sol·licitin. Podeu informar-vos de les diferents modalitats a la web de la FEEC.

Lloguer de material

Disposem d’un fons de material per llogar que inclou raquetes, grampons, piolets, pales, arves, sondes, cascs, asseguradors, entre altres.  Aquest material està periòdicament revistat, renovat i s’amplia segons demanda.

Canals de difusió

Us deixem el link al formulari d’inscripció per si voleu formar part d’algun dels grups. Cada grup és exclusiu per una modalitat d’esport (exemple: grup de caminades). Aquests canals permeten posar-te en contacte amb altres socis/es que vulguin fer alguna activitat i organitzar-la fora de les activitats oficials que ofereix el Centre.

Vols formar part d’algun dels canals? Inscriu-te AQUÍ.

Biblioteca

Tenim llibres, guies i mapes per la lliure consulta i lloguer dels socis. Podeu consultar els exemplars de què disposem, accedint a la pàgina de la Biblioteca del CET.

Rocòdrom i gimnàs

Sala boulder i gimnàs situats al Pavelló Municipal de Torelló. Per tal d’accedir a aquest servei s’ha d’abonar una quota anual de 30€ i estar federat en la modalitat C. Si no s’està federat no es podrà entrar.

IMG-20190215-WA0012